Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Avui s’ha obert el termini per sol·licitar els ajuts al lloguer per a joves

Les subvencions s’orienten a jovent de fins a 35 anys


Avui s’ha obert el termini per sol·licitar els ajuts al lloguer per a joves

Avui s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds a les subvencions de la Generalitat de Catalunya per al pagament del lloguer per a persones joves fins a 35 anys. El tràmit ja es pot realitzar en línia, fins al 12 d’abril a les 15 hores al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
Aquest ajut al lloguer va dirigit a joves de 35 anys o menys, empadronats a Catalunya, titulars d’un contracte de lloguer o d’una habitació que sigui el seu domicili habitual i amb uns ingressos anuals inferiors als 24.301,57 euros. Podeu consultar els requisits i la documentació necessària al web municipal.

Les claus de l’ajut al lloguer per a joves
• La subvenció per al pagament de lloguer per joves de 35 anys o menys s’atorguen per aquest any 2024.
• Tenir una edat de 35 anys o menys, a data de publicació de la convocatòria (26 de febrer de 2024)
• L’import de la subvenció al pagament de lloguer per joves (de 35 anys o menys) oscil·la dels 20€ als 250€, en funció del preu del lloguer i els ingressos de la unitat de convivència; amb un màxim de 3.000€ anuals.
• L’ajut de lloguer per a joves permet que, en cas que hi hagi diversos titulars del mateix contracte d'arrendament, aquests poden sol·licitar de manera individualitzada la subvenció. En aquest supòsit es tindran en compte els ingressos de manera individualitzada, i no els de tota la unitat de convivència.
• Per poder sol·licitar l'ajut al lloguer per a joves la quota de lloguer no pot superar els 950€ mensuals.

Les persones que tinguin dificultats per fer el tràmit en línia, el poden realitzar presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de Sant Quirze, a l’Av. de Pau Casals, 72. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores; i dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 hores.