Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El Mercat de joguines recapta fons per a Colors del Món

El parc de les Morisques es va omplir per acollir un any més aquesta acció solidària


El Mercat de joguines recapta fons per a Colors del Món

El Mercat de Joguines Solidàries va omplir ahir diumenge el parc de les Morisques. En total, l’Ajuntament va recollir 1.100 euros que aniran destinats a l’entitat Colors del Món.
Aquesta associació, radicada a Sabadell, dona suport i acompanyament a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat. El projecte es va poder conèixer ahir de la veu d’alguns dels seus representants, mitjançant el programa "Som solidaris" que va emetre Ràdio Sant Quirze. També podeu conèixer més a fons el projecte llegint l’entrevista a Laia Moreno, integradora social d’aquesta entitat.

El bon temps va acompanyar ahir l’activitat. La zona de l’amfiteatre del parc es va omplir de les joguines recollides a diferents punts del municipi des del passat 2 de novembre i fins al dia 15. Així, s’hi van poder veure jocs de taula, llibres, peluixos i diverses nines , així com altres materials per al joc dels infants.
El matí va estar acompanyat també de l’actuació del grup "Bufa núvols", que va amenitzar la festa amb les seves cançons.

Les joguines que ahir no es van vendre es posaran novament a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a La Marató de TV3.
La Mesa de Solidaritat va organitzar aquesta campanya de recollida de joguines que un any més ha estat un exemple d’implicació ciutadana. L’activitat s’emmarca en el Mes de la Solidaritat, que compta amb una àmplia programació i que continua amb més propostes com la del proper 24 de novembre, amb la projecció i col·loqui “Cures en la Diàspora”. Podeu consultar la programació en aquest enllaç.

Podeu veure totes les fotografies d'ahir, aquí.

fotos