Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Pilarín Bayés visita l'Ajuntament

L'alumnat de tercer de primària d'aquest centre ha pogut conèixer avui el funcionament de l'administració


El Pilarín Bayés visita l'Ajuntament

Alumnat de tercer de primària de l’escola Pilarín Bayés ha visitat avui l’Ajuntament. El centre inaugura així aquestes sortides que tots els nens i nenes d’aquest curs realitzen tant a l’Ajuntament com a la sala de plens. Una forma amena i divertida, gràcies a la companyia del conserge Quirze, de conèixer el funcionament de l’administració local.

La visita ha començat per l’Alcaldia i la sala de l’arxiu, ubicada al carrer Sant Isidre. De fet, és la primera vegada que es visita l’arxiu nou. Allà, el tècnic de referència els ha pogut explicar com s’arxiven els documents, els sistemes que s’utilitzen i com aquests han evolucionat amb el pas del temps.

Seguidament, els infants han pogut desplaçar-se fins a la sala de plens, a l’avinguda de Pau Casals. Allà han conegut el funcionament d’aquest òrgan de representació, i han tingut ocasió de fer arribar els seus dubtes al respecte a la mateixa alcaldessa, Elisabeth Oliveras, qui els ha acompanyat bona part de la visita.
La iniciativa de donar a conèixer l'Ajuntament a l'alumnat de totes les escoles de tercer de primària continua el proper 6 de març l’escola Lola Anglada.