Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el nou Informem!

La revista arriba en format digital avui amb l'entrada de l'estat d'emergència per sequera


Ja és aquí el nou Informem!

L’Informem del mes de febrer s’estrena amb l’estat d’emergència en relació a la sequera. Una situació que entra en vigor avui i que el butlletí tracta àmpliament a les seves pàgines interiors. Restriccions i consells per a un consum responsable conformen el gruix de la informació.

Així mateix, la revista destaca dues de les activitats més participatives del mes. D’una banda, el Carnestoltes, que tindrà lloc el proper 10 de febrer i arriba carregat de comparses, botifarrada i molta il·lusió! De l’altra, la Festa dels Animals, que se celebra el 25 de febrer als exteriors de Can Feliu i, ja molt consolidada, i que difon un clar missatge de tinença responsable d’animals, alhora que aposta per l’entreteniment i l’espectacle.

En un altre ordre de temes, l’Informem recull el Pla d’Actuació Municipal fins al 2027. Un full de ruta del govern municipal que determina quines són les actuacions prioritàries per al poble els propers anys.

La Cultura ocupa un espai important en la programació de febrer, amb propostes per a tots els públics que porten als escenaris santquirzencs noms d’artistes molt reconeguts arreu.

No oblideu fer una ullada al Racó de la Biblioteca, amb les lectures més sol·licitades durant l’any passat, i a l’agenda, per acabar de prendre nota als propers esdeveniments.

Esperem que us agradi l'Informem de febrer!