Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

Sant Jordi, el Mostrem i les eleccions centren bona part de les pàgines de la revista


Ja és aquí el nou Informem!

El mes d’abril arriba a Sant Quirze amb el nou butlletí. Ja el podeu consultar en format digital. L’edició d’aquest mes incorpora la programació d’una de les dates més assenyalades de l’any: Sant Jordi. Activitats i propostes que coincideixen amb el Mostrem, el proper 20 d’abril, i que us detallem en les pàgines centrals. No oblideu llegir les entrevistes al Premi Mussol i a la Mussolada d’enguany, així com les recomanacions de llibres per part del servei de Feminismes i de la Biblioteca Municipal.

Els temes relacionats amb el Medi Ambient ocupen també bona part del butlletí. Us expliquem com està el projecte dels horts, ja en el seu tram final, així com la campanya de prevenció d’incendis forestals, que va començar el passat 15 de març.

En l’àmbit educatiu, preneu bona nota de les dates de preinscripcions i matriculacions escolars dels diferents centres, i també dels nous tallers que prepara l’Ajuntament: Creixem en família, sensibilització musical o de funció educativa.

La maquinària de l’administració es prepara també per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, el 12 de maig. A les pàgines de la revista trobareu la informació sobre meses, locals electorals i altres enllaços i dates d’interès.

Els esports, la crònica dels plens i l’agenda municipal són també protagonistes de l’edició d’abril.

Esperem que us agradi!