Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí l'Informem de desembre de 2023

El butlletí municipal de Sant Quirze del Vallès


Ja és aquí l'Informem de desembre de 2023

L'edició de desembre de 2023 la revista municipal Informem dedica un espai important a la situació actual de sequera, amb les prohibicions en l'estat de preemergència i oferint idees i consells per estalviar aigua. També posa de manifest que amb les dades de consum actuals, el 42% dels veïnes i veïnes superen el límit de litres permesos per persona. En el consum domèstic, el límit es situa en uns 100 l per dia i habitant.  I en relació a l'abastament d'aigua, s'explica la situació de la liquidació del contracte amb l'empresa concessionària CASSA, a qui el Ple de la Corporació va aprovar per unanimitat fer una reclamació de més d'un milió d'euros.
Les activitats nadalenques i la Marató de TV3 són temes destacats de la publicació, que també es fa ressò de les iniciatives dels comerciants per aquestes festes. a nivell de sensibilització, la revista destina espais per parlar de malalties com la Sida o els transtorns alimentaris, que entre finals de novembre i principis de desembre han commemorat els dies internacionals. 
Els 10.000 € que l'Ajuntament ha destinat a Gaza i el Marroc a través dels ajuts d'emergència de Solidaritat i Cooperació o la Cavalcada de Reis són d'altres temes d'interès que podreu trobar en aquesta publicació.

Podeu consultar-la en l'arxiu adjunt, o us la podeu descarregar aquí: Descarrega't el butlletí municipal Informem desembre 2023