Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Protecció civil Actualitat

L’Ajuntament activa el Pla Bàsic d’Emergència municipal per onada de calor

Es posa a disposició de la ciutadania dos refugis climàtics, i l'accés gratuït a les piscines municipals pels col·lectius vulnerables


L’Ajuntament activa el Pla Bàsic d’Emergència municipal per onada de calor

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipals en fase d’alerta per les altes temperatures que es preveuen durant aquesta setmana.

En aquest sentit, es posa a disposició de la ciutadania dos equipaments municipals com a refugis climàtics: la Biblioteca Marcel Ayats, oberta avui i demà, 11 i 12 de juliol, de 15:30 a 20:30 h., i el Casal Serra de Galliners, de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 h.

Tanmateix, es permet l’accés gratuït a la piscina municipal del Complex Esportiu Can Casablanques i a la piscina de les Fonts, als col·lectius més vulnerables, que són els infants menors de 13 anys, les dones embarassades i les persones majors de 65 anys, des d’avui a les 15:00 h. fins demà, 12 de juliol, a les 19:30 h., en horari d’obertura de les instal·lacions.

Els infants menors de 12 anys hauran d'accedir-hi acompanyats d'una persona major d’edat, mentre que els infants de 12 i 13 anys podran accedir-hi sols,  presentant una autorització signada dels seus pares o tutors. Les persones que gaudeixin de la gratuïtat hauran de ser veïns/es i/o treballadors/es de Sant Quirze del Vallès, i acreditar-se com a tal amb document oficial, a la recepció de cada instal·lació esportiva.

Es recomana a la ciutadania que segueixi els principals consells de protecció i prevenció per calor intensa . En cas d’urgència, es pot trucar al 112 o a la Policia Local, al 937216868.