Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La Cursa dels Mussols aplega centenars de participants

L'edició d'enguany ha apostat per la inclusió i la sostenibilitat


La Cursa dels Mussols aplega centenars de participants

Centenars de corredors i corredores van participar dissabte a la nit a la 14a edició de la Cursa nocturna dels Mussols.
A partir de les 18 hores van iniciar-se les sortides esglaonades de les curses dels mussolets. Seguidament, a les 19h, es va fer ell lliurament de premis d’infantil-cadet al poliesportiu.

La sortida de la Cursa dels Mussols va ser a les 19.30h, i la de Mussols amb amics a les 20 hores. Recordem que aquesta és una cursa inclusiva i apta per a tots els públics. I és que la cursa elimina barreres i promou la igualtat d’oportunitats per a tothom. Aquest any ha fet un pas endavant, materialitzant un acord amb l’Institut Guttmann, l’Associació Esportiva Projecte Inclusiu, l’Àrea Inclusiva de la FEEC i l’Ajuntament de Sant Quirze, per promoure la inclusió en la pràctica esportiva de muntanya. L’objectiu ha estat promocionar l’activitat física orientada a la inclusió.

Un altre dels valors que fomenta aquesta cursa és el de la sostenibilitat, amb un ús mínim de plàstics. Durant la competició no es als avituallaments, i a la zona d’arribada només material compostable. Les cintes de marcatge van ser reutilitzables i una vegada finalitzada la competició es va fer una recollida selectiva de deixalles.

A més, la competició és “Gluten friendly”, seguint les recomanacions de l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Veieu les fotografies d’aquesta 14 edició de la Cursa dels Mussols.