Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions a les activitats esportives municipals

La programació inclou diverses modalitats i nivells adaptats a tota la ciutadania


Obertes les inscripcions a les activitats esportives municipals

Avui s’han obert les inscripcions a les activitats esportives municipals. Les persones interessades poden fer el tràmit en línia, fins al 17 de setembre. En cas de necessitar ajuda per fer la inscripció, es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, d’acord amb l’horari del servei.
La programació esportiva d’aquest curs contempla esports com el Iogalates, Ioga, Pilates, Tono, Manteniment i Aiguagim, en diversos horaris i nivells. De fet, l’Ajuntament ofereix dos programes d’activitats: un per a majors de 15 anys i una altra per a majors de 60 anys. Cal tenir en compte, però, que la sol·licitud d’inscripció no dona dret a cap plaça i que tindran prioritat les persones empadronades al municipi o al barri de Les Fonts.
El proper 20 de setembre es publicarà la llista de sol·licituds rebudes. A continuació, caldrà tenir en compte el següent calendari:

Adjudicació de les places disponibles (llista provisional d'inscrits): 21 de setembre.
Període d’al·legacions: del 22 al 26 de setembre.
Resolució d'al·legacions i llistes definitives: 28 de setembre.
Restaran en llista d’espera aquelles persones que no hagin estat admeses. Un usuari/ària en llista d’espera té la possibilitat de sol·licitar plaça en un altre grup mentre hi hagi places disponibles.

Finalment, cal remarcar que el curs començarà el proper 2 d’octubre i s’allargarà fins al 25 de juliol.

Podeu consultar l’horari d’activitats, documentació a aportar i altres informacions d’interès en aquest enllaç. Trobareu les activitats detallades en el document pdf relacionat en aquesta notícia.