Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Cursos en línia del nivell C2 de català

Aquests dies també us podeu inscriure a les proves oficials lliures de diferents nivells


Cursos en línia del nivell C2 de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa nous cursos de català corresponents al nivell superior C2. Recordem que el CPNL ofereix cursos generals de català de tots els nivells a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.
Trobareu més informació al web d’inscripcions del Consorci.

Proves oficials lliures per als certificats de català

El proper divendres 9 de febrer s’obre el període d’inscripció a les proves per a l'obtenció dels certificats de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Es poden presentar les sol·licituds del 9 al 21 de febrer.
Aquestes proves, que són de caràcter anual, es convoquen per obtenir els certificats de llengua catalana en diferents nivells: nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2) i nivell de suficiència (C1). Els certificats acrediten els nivells de competència lingüística en català, d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) del Consell d'Europa.

Inscripcions
La inscripció es pot formalitzar telemàticament mitjançant la pàgina web Tràmits Gencat o bé, presencialment, a les Oficines d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Les proves estan obertes a qualsevol persona de 16 anys o més i no cal tenir cap titulació acadèmica prèvia per fer-les.
Per a més informació cal adreçar-se a l’Oficina de Català (93 721 18 99 - santquirze@cpnl.cat).