Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze reconeixerà demà el Premi Dona 2024 en el marc d’un acte institucional

També tindrà lloc el “Sopar Entre Dones”, orientat a entitats i col·lectius locals


Sant Quirze reconeixerà demà el Premi Dona 2024 en el marc d’un acte institucional

L’Ajuntament de Sant Quirze reconeixerà demà el Premi Dona 2024, en el marc d’un acte institucional que tindrà lloc a la Patronal. Aquest serà per a Cristina Jordà, amb un important itinerari professional en el món de l’educació, i especialment implicada en la vida social i cultural del poble.

Durant l’acte també es lliuraran les distincions nacionals i internacionals. La primera és per a l’actriu Itziar Castro, que malauradament va morir el passat mes de desembre. La distinció internacional serà per Manisha Gurung, activista i defensora del poble nepalí.

Els premis estaran acompanyats per l’actuació del grup santquirzenc Nimbus que interpretarà peces per a la reflexió i, sobretot, per a l’emoció.

En finalitzar el lliurament de premis, tindrà lloc el Sopar Entre Dones. Es tracta d’una trobada en què més d’un centenar de dones de totes les entitats i col·lectius del municipi podran compartir conversa de forma distesa, alhora que gaudeixen de l’espectacle “Improderadas Show, el deconstrucshow”. L’assistència s’ha gestionat prèvia invitació a les entitats.

Aquests dos actes de demà formen part de la programació del Mes de les Dones, que continua diumenge, amb l’actuació del cor jove Athene Noctua, a les 11 hores a la plaça d’Anselm Clavé. Seguidament, hi haurà ballada de country de la mà de l’Associació Country Mussol.

Les activitats es reprendran ja dimarts dia 12. Consulteu la programació detallada del 8M.

Fe d'errates del programa 8M:

L'acte de Cinefòrum La llamada, anunciat el 19 de març al programa, tindrà lloc el 21 de març, a les 18.30, a la Sala Josep Brossa de la Patronal. L'activitat és gratuïta i per assistir-hi cal reservar entrada.