Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze recull més de 9.000 euros per La Marató

Aquesta ha estat una de les edicions amb millor recaptació dels darrers anys


Sant Quirze recull més de 9.000 euros per La Marató

Sant Quirze va celebrar ahir el darrer acte emmarcat en La Marató de TV3. En total, i tenint en compte la recaptació d’aquesta darrera activitat, s’han recollit 9.675,02 euros. Aquesta xifra és la més alta des de 2010. Recordem que el 2022 es van recollir 7.083,67 euros, i el 2021, 6.767,79 euros.

L’acte d’ahir es correspon a l’exhibició del Gimnàs Montserrat Creus, que va tenir lloc a la Patronal. Però recordem que han estat moltes les entitats que el desembre de l’any passat es van sumar a la proposta solidària. El cap de setmana del 16 i 17 de desembre la plaça d’Anselm Clavé es va complir d’activitats, com el Mercat de joguines i llibres de segona mà, organitzat per la Mesa de Solidaritat i Cooperació; l’estand del GIHSQ amb mistela i vermut solidari; el taller de manualitats de Dones per Sant Quirze; o el Tió de Nadal de l’Associació Casal d’Avis.

En l’àmbit esportiu es van organitzar sessions al CEM Inacua i a Les Fonts. També jornades de 3X3 de la mà de Snat Quirze Bàsquet Club, caminades nocturnes per Les Fonts o del Club de Marxa Nòrdica per la Serra de Galliners.
La música va aportar la seva donació amb actes con el concert de Nadal amb motiu dels 25 anys de l’Ateneu del Món, Els Pastorets a la Patronal, o els playbacks al Casal Serra de Galliners.
O va faltar la Nit Jove amb nous talents musicals i emergents del poble. Així mateix, destaca la participació d'entitats com el Club Volei Sant Quirze, l'Associació Country Mussols, la Bella Quirze Band, l'escola Purificació Salas i l'AFA de l'escola Taula Rodona.

Recordem que enguany La Marató s’ha dedicat a la salut sexual i reproductiva. En aquesta edició s’ha reflexionat sobre les patologies i complicacions relacionades amb l'aparell reproductor, la medicina reproductiva, i les vinculades a l'embaràs i el part, entre d'altres.

Fes el teu donatiu!
Fins al 31 de març encara es poden fer donatius. Hi ha diversos canals. Consulta’ls al web de La Marató.