Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Tot preparat per al Mostrem!

El parc de les Morisques serà l’escenari dissabte d’una àmplia oferta d’activitats d’entitats locals i serveis municipals


Tot preparat per al Mostrem!

El parc de les Morisques acollirà el proper 22 d’abril la segona edició de la fira Mostrem. Es tracta d’una mostra que recollirà les activitats d’una trentena d’entitats i associacions del poble, així com dels serveis municipals. Una forma lúdica d’acostar aquests ens a la ciutadania, pensada per a tots els públics.

El Mostrem començarà al matí i s’allargarà, com a novetat enguany, també durant la tarda. L’horari serà d’11 a 14 i de 17 a 19.30 hores.

L’escenari central acollirà un concert de Fat Fingers i Alba, a càrrec de l’alumnat de Les Golfes Music Lab de l’Escola Municipal de Música; mini gags teatrals d’Onze al Teatre; l’actuació del cor jove de la Societat Coral Il·lustració Artística Athene Noctua; i una exhibició i taller de coreografia a càrrec de l’Associació Country Mussols de Sant Quirze.

Les entitats també han preparat diverses activitats, com tastets d’iniciació a la marxa nòrdica, tallers de bàsquet, taules de joc d’escacs o partidets en camp inflable de futbol i handbol. No faltaran les partides de tennis taula, els tallers de manualitats o fins i tot una exposició de motocicletes.

Aquesta àmplia oferta es complementarà amb iniciatives tan originals com una mostra d’escultura comestible i una exposició de la mà de l’Institut Sant Quirze; l’exposició dels 40 anys del Centre de Formació d’Adults l’Olivera; o una exhibició musical de l’Escola Municipal de Música. També hi haurà activitats infantils, com un Lego per als més petits o un taller d’horta urbana.

La iniciativa “Reparatruck” serà també una oportunitat per reparar els aparells elèctrics o electrònics, com càmeres, calculadores, assecadors... Només cal trucar al 93.721.68.99, extensió 4110 i reservar hora prèviament.

Festa del Mussol

La celebració del Mostrem coincideix en part amb la Festa del Mussol. Aquesta darrera comença divendres amb el lliurament del Premi Mussol i Mussolada 2023 a la Patronal.

Seguidament, dissabte a la tarda i compartint escenari amb el Mostrem al parc de les Morisques, se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa, amb la participació de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus. Una commemoració que precedirà la Diada Gegantera Albert Beltran. El cercavila començarà a les 18.30 hores a la plaça d’Anselm Clavé i acabarà al parc, a l’amfiteatre, amb una ballada de totes les colles participants.

Diumenge 23 a partir de les 10 hores hi haurà la Fira d’artesans de la Festa del Mussol. Aquests exposaran les seves creacions relacionades amb l’au més característica del poble. La fira s’acompanyarà del taller de figures de mussol de fang. Tampoc faltaran les pastes i dolços típics de la Festa, com els mussolets, una galeta amb forma de mussol.

Diumenge 23 d’abril trobareu les diferents propostes llamineres a les pastisseries del poble.

Podeu consultar la programació detallada en el document pdf relacionat en aquesta notícia. I recordeu que les activitats de Sant Jordi les podeu conèixer detalladament aquí.