Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vaga 7F: Aturem el genocidi!

L’Ajuntament convida la ciutadania a una concentració demà a les 12h a la plaça de la Vila


Vaga 7F: Aturem el genocidi!

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la Secció de CCOO, se sumen demà als actes de protesta en relació a la vaga general parcial de dues hores en defensa de Palestina.

Els sindicats alternatius de Catalunya han convocat aquesta aturada a tot el pais, adreçada a treballadors i treballadores, de 12 a 14 hores. L’acte és una protesta que, amb el lema “Aturem el genocidi. Defensem el poble palestí” fa una crida a denunciar l’assassinat de gairebé 29.000 persones a Gaza i també els gairebé dos milions més que s’han vist obligades a fugir de casa seva a causa dels bombardejos.

L’Ajuntament de Sant Quirze se suma a aquesta protesta, manifestant també que es tracta d’un setge i una expulsió forçada,que està impactant de forma directa a les vides de la classe treballadora palestina. Una classe que, en definitiva, paga les conseqüències de les guerres, l’imperialisme i el neocolonialisme.
CCOO, sindicat majoritari a l’Ajuntament, també s’ha afegit a la protesta i ha convocat a tota la plantilla a concentrar-se davant de l’Ajuntament.

Per tot això, convida la ciutadania a trobar-se demà dimecres a les 12 hores a la plaça de la Vila, per llegir un manifest exigint mesures reals i efectives, i donant visibilitat a aquesta problemàtica. La lectura anirà acompanyada de cinc minuts de silenci.