Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valorem negativament les Ordenances 2017

El Ple d’Ordenances és un dels plens que es celebren més importants de l’any, juntament amb el Ple de Pressupostos, ja que els que ocupen el comandament municipal, l’equip de govern, realitzen les seves accions amb les decisions que adopten i apliquen les polítiques pel curs polític en qüestió.

A les reunions que s’han tractat les Ordenances Fiscals 2017 el Grup Municipal de Ciutadans ha estat proactiu amb les explicacions que donava l’equip de govern, però molt crític amb els incompliments que aquests han fet vers a la ciutadania.

D’altre banda, gràcies a la proposta formulada pel nostre grup i d’altres és possible de cara a l’any que ve que quasi de manera universal es pugui fraccionar en 10 mensualitats el pagament de l’IBI per tots aquest rebuts que superin els 120 euros. L’any passat, ja defensàvem que aquesta era una mesura justa i que tocava de “peus a terra” amb la realitat econòmica de molts veïns que veuran la possibilitat de facilitar el pagament d’un dels impostos més feixucs al llarg de l’any.

Volem destacar la dificultat que hem tingut per part del nostre grup per treballar unes Ordenances que l’Alcaldessa va anunciar que es començarien a treballar “com a molt tard i de manera conjunta a voltants de Setmana Santa de 2016”. La realitat ha estat que fins el 4 d’octubre no es va celebrar la primera reunió de treball del govern – oposició. Encoratgem a l’equip de govern liderat per l’Alcaldessa a una millor planificació´.

Finalment, lamentem que l’equip de govern no compleixi una històrica reivindicació i promesa electoral de fer efectiu el “rebut únic” per pagar tots els impostos en 12 mensualitats.

 

 

EL GRUP MUNICIPAL DE CIUTADANS US DESITJA BON NADAL I BON ANY 2017!!!!