Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DEMANEM QUE ES TREBALLI PER LA GENT DEL POBLE

 Des del Grup Municipal de Ciutadans de Sant Quirze denunciem que tornem a èpoques anteriors , entenem que superades, desprès d’èpoques fosques i grises. La falta de lideratge fa que vulguin sembrar el mapa municipal d’imatges que indiquen la ideologia del que està al poder .

Cada cop més sovint es produeix el canviï del rètol d’un carrer o es pinta el terra amb colors que defineixen el que volen representar .

Mentre els brètols van trencant mobiliari urbà , l’embruten , i el pinten , les parets dels edificis amb grafits i no paren de malmetre l’entorn del poble .

Ens preguntem que fa l’equip de govern municipal, a banda de netejar boscos, i buscar tanques al mig de la muntanya .

Nosaltres vam presentar una moció per poder fer una ordenança per poder netejar els grafits de les façanes , i no tenim constància que s’ estigui fent res .

La realitat és que el baix control de seguretat al poble, fa que aquets brètols campin al seu aire i la gent ja ho veu com dins de la normalitat, però no tothom ho veu així, nosaltres no, volem que torni el civisme que el nostre poble es mereix .

D’altre banda, aquest mes de Febrer es farà un Ple municipal per resoldre les al·legacions als pressupostos aprovats el passat mes de desembre. El Grup Municipal de Ciutadans a presentat varies al·legacions per destinar més diners a Transport Públic gratuït per la gent amb dificultat econòmica (en particular la gent Gran) , més diners als Plans d’ocupació, i més diners a la dinamització de la Gent Gran.

Esperem que l’equip de Govern estigui sensible a les nostres propostes solidàries amb la gent més necessitada del poble.