Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’EQUIP DE GOVERN NO BUSCA EL CONSENS NI LA PARTICIPACIÓ

 Recentment, l’equip de govern ha presentat una sèrie d’esdeveniments sense informar als grups de l’oposició i malmetent la transparència i la participació ciutadana que tant anuncia i proclama.

Explicarem un cas com és el canvi de nom del Centre de la Dona del nostre municipi que ha canviat de nom sense el consens ni tant sols de les associacions de dones. Tampoc s’ha informat a la oposició en temps i forma d’aquest canvi, només convocant una Comissió de Nomenclàtor per realitzar un tràmit ràpid i sense ganes de considerar d’altres opcions va ser aprovat el canvi de nom.

El nom va ser proposat pels tècnics municipals i per la urgència de voler canviar el nom el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, no ha estat consensuat per cap partit polític ni cap associació del poble, atès que no hi ha esdevingut la oportunitat de fer-ho.

Una vegada més les presses i les ganes de fer que treballen han estat presents en aquest mandat. Exigim més serietat i més capacitat de diàleg i de treball en comú. No poden esborrar el que s’ha fet fins ara amb uns actes unilaterals i que no tenen en compte cap opinió.

El poble es mereix un govern que governi, però que escolti d’altres sensibilitats i no eludir responsabilitats.