Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Des de Ciutadans diem que una Democràcia sense Llei és una Dictadura

Al Maig del 2015 vam ser escollits regidors de Sant Quirze i ens vàrem proposar fer una tasca de control a l’equip de govern en totes les decisions que tinguessin connotacions negatives per als veïns. 

També vam prendre la decisió de donar suport a les decisions de l'equip de Govern que fossin positives per tots.

Tot això ho vàrem fer públic després d’una reunió mantinguda amb l’equip guanyador (Junts per Sant Quirze).  

En arribar a l’equador de la legislatura podem fer un repàs de tot el treball realitzat des delnostre grup municipal .

En total han estat 200 actes en què un dels dos regidors han estat presents: plens, comissions, actes amb el veïnat, reunions amb entitats, entregues de premis, treball solidari, meses de participació, meses informatives al veïnat, etc

En general, estem satisfets amb la tasca d’oposició durant la primera etapa del nostre grup municipal i que aquesta estigui reconeguda pels veïns i veïnes que se’ns acosten i ens donen ànims per continuar com fins ara.

Aquesta segona part de la legislatura, s’acaba el maig del 2019 i començarà  amb un escenaridestacat, que serà el suport d’alguns grups municipals de l’Ajuntament a les il·legalitats que vol posar en marxa el Govern de la Generalitat.

Nosaltres continuarem denunciant els fets que es donin fora de la legalitat , perquè entenem  tal com vam dir en el seu moment que una democràcia sense llei és una dictadura i garantim quedes de l’Ajuntament no es prendrà formalment cap il·legalitat.