Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DESCANSEM PER AVANÇAR

Ara arriben les vacances, tan desitjades per tots: petits i grans. Uns dies que ens permeten gaudir d’aquells moments que durant l’any no aconseguim trobar l’estona per desconnectar.

Aquesta desconnexió tant si marxem o no, ens servirà de ben segur per observar el món des d’una llunyania vers a la realitat diària que ens portarà a la conclusió de què els temes que veritablement són importants són aquells que a cadascú ens sorgeix i no aquells que uns i altres ens fan veure que ho són.

Des del Grup Municipal de Ciutadans us volem animar precisament a això, a què gaudiu d’allò que més us agradi, a què no penseu en res que us faci ser negatius, a què gaudiu amb les persones que estimeu, i que descarregueu la «motxilla» que les persones anem acumulant i que a vegades no ens deixen veure l'horitzó.

Nosaltres també ho farem i tornarem al mes de setembre amb una Festa Major que ens permetrà retrobar-nos i un nou curs polític que ens permetrà a tots seguir treballant pel poble i per als veïns que volen que els solucionem els problemes comuns de la política municipal.

Us desitgem bones vacances i ens retrobem a la Festa Major!!!