Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LLIBERTAT, LLIBERTAT I LLIBERTAT

Les primeres paraules les volem dedicar des del Grup Municipal de Ciutadans a la defensa de la llibertat davant dels que ens volen callar i volen un món que fomenta l’odi i la destrucció..

La nostra estima i condol a totes les famílies de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, així el desig d’una satisfactòria recuperació als ferits. Tanmateix volem reconèixer el treball a totes les forces d’ordre i els professionals de diferents àmbits que van intervenir.

 

Cal continuar treballant pel poble amb més força que mai. Ciutadans comença amb empenta el nou curs polític, lamentant que l’equip de govern només tingui un punt en el seu full de ruta: la deriva independentista. 

Nosaltres no serem condescendents amb aquesta actuació sectària:  Ciutadans manté viu el compromís que va adquirir amb els veïns i defensa de manera contínua als Plens, a les Comissions i allà on calguin les reivindicacions que els veïns els fan arribar.

El nostre Grup Municipal durant aquests dos anys de mandat no ha parat d’exigir a l’equip de govern que compleixi les lleis i continuem demanant que es respectin els símbols que ens representen a tots. Malgrat això, es continuen exhibint a la façana de l’Ajuntament banderes excloents.

Continuem demanant que es facin més esforços en solucionar l’estat dels parcs que estan en mal estat, l’aparcament al municipi, l’ensenyament, els pisos per les persones amb dificultat, la protecció als col·lectius més febles, la necessitat de la participació real per part dels veïns, el suport per fer un comerç més fort, facilitar els tràmits als particulars i a les empreses, denunciar el malbaratament de recursos públics en qüestions partidistes i separatistes, i així fins a una llista molt àmplia en la que cada dia se sumen nous temes.

Ciutadans continuarà treballant per tal que tothom tingui una vida més còmode i que mai sigui l’Ajuntament el que en lloc de resoldre els problemes en posi, per això, t’animem a posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol aspecte que et puguem ser d’utilitat.