Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RESPECTEM ELS ESPAIS COMUNS

Durant el mes de Febrer d’enguany, el  masteler de la rotonda d’entrada al poble va estar tallat, en un acte vandàlic que des de Ciutadans Sant Quirze condemnen. L’Ajuntament, l’ha reposat de nou, però torna a onejar una bandera que no ens representa a tots, és una opció partidista, que si bé es tan respectable com qualsevol altre, no entendem perquè  no podem veure una senyera que representa a tots els catalans i totes les  catalanes a l’entrada del nostre poble.

Tanmateix, aquest mes i més d’un any desprès  hem de tornar a insistir i a reclamar, que per fi d’un vegada, l’equip de Govern posi en marxa la neteja de façanes i mobiliari urbà malmès al nostre poble. Al Ple d’octubre de 2016, es va aprovar una moció presentada per Ciutadans Sant Quirze, per incloure dins de la web,  el document per aquelles comunitats de veïns, que han vist com la façana de casa seva ha estat embrutada i/o pintada, concedís l’autorització corresponent a l’Ajuntament, i aquest iniciar la neteja. Però malauradament, a dia d’avui seguim sense saber res del formulari, i veiem dia a dia com apareixen noves pintades, nous grafittis, nous elements que embruten i empobreixen la qualitat de vida a Sant Quirze. Bé, nosaltres seguirem reclamant, el temps que sigui necessari, fins arribar al dia que veiem que ja és una realitat.

Tanmateix seguirem insistint, perquè es de llei i així ens ho demana una bona part dels ciutadans del poble, que tan la bandera Espanyola, com la bandera d’Europa, onegin al nostre Ajuntament, aquell que pertany a tots i totes veïns i veïnes. També en aquest cas, seguirem i seguirem reclamant fins que sigui una realitat.

Des de Ciutadans , seguim i seguirem reclamant  un govern per tots i totes els que formen part de Sant Quirze.