Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze creix

Dades:

1996 nombre d’habitants 10.342

2017 nombre d’habitants 19.867 

En 20 anys Sant Quirze ha duplicat al seu nombre d’habitants. El poble s’ha fet gran, i ja estem a prop d’arribar els 20.000. Aquest nombre suposa canvis, que s’hauran d’enfrontar d’aquí a poc. 

 

Però ara, que encara no estem en aquesta situació, ja hi ha quelcom que s’ha de millorar. Parlem de serveis bàsics i necessaris per tots i totes els veïns i veïnes com la mobilitat.

Si és cert que hagut alguna millora en el transport públic, són molts els ciutadans i ciutadanes que segueixen formulant queixes  per la manca d’un servei més seguit d’ autobús . Necessitem reforçar la mobilitat interior , per poder arribar al Cap, les escoles, els FGC des de totes les àrees residencials que conformant Sant Quirze. També és necessari reforçar la comunicació amb els pobles del voltant, con Sabadell o Terrassa ( i sobretot amb l’Hospital). 

En més d’una ocasió hem presentant al Ple les queixes i preguntes que ens formulant els veïns i veïnes en referència aquest tema, i a la necessitat de poder adquirir les targetes  d’ús al propi poble on de moment seguim sense poder comprar-les. 

Des de Ciutadans Sant Quirze diem al equip actual de Govern:  Ens posem seriosament a resoldre aquest tema? L’ús del cotxe particular pels veïns i veïnes de Sant Quirze es imperiós, el medi ambient es ressent, fem un poble més habitable i net donant preferència al transport públic? 

 

Ciutadans (Cs) Sant Quirze, seguirà treballant per donar solucions a aquests i altres temes problemàtics del nostre poble. Creiem que això és possible, que si be vivim en un poble excepcional l’hem de fer millor i preparar-nos pel creixement esperat, quan abans millor.

 

@Cs_santquirze      Ciutadans Sant Quirze del Vallès 

sant.quirze@ciudadanos-cs.org          www.ciudadanos-cs.org