Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ENERGIA NI ES CREA NI DESAPAREIX, NOMES ES TRANFORMA

Per la gran majoria de nosaltres les vacances, o bé s’han acabat o bé estan a punt d’acabar-se. Hem gaudit de l’estiu, i d’una bona Festa Major els primers dies d’aquest mes. Hem descansat de tot el que és rutinari, fem d’altres coses. Però hem tornat de nou a la vida quotidiana. 

Ja estem preparats per encarar tot allò que es va quedar en suspens durant l’època estival i preparats per enfrontar-nos els nous reptes que de ben segur, se’ns plantejaran. 

Així doncs, a Ciutadans Sant Quirze, farem nostre el precepte científic que diu “que l’energia ni es crea ni desapareix, sinó que només és transforma” i amb tota ella acumulada durant aquest dies, començarem amb força. 

Seguiren reclamant, com ho vàrem fer abans, unes institucions de tots, una espais públics nets, neutrals, sense propaganda política partidista, en el municipi. Seguirem sol·licitant a l’equip de Govern actual, l’actualització dels espais esportius del nostre poble, així com també. l’adequació dels carrers malmesos, Exigirem, un altre cop més, que la moció aprovada al consistori, per la neteja façanes privades, sigui una realitat ja, i tot allò que encara està pendent de fer de Sant Quirze. Estem ben preparats per seguir endavant. 

Tanmateix us recordem, que cada tercer dimarts del mes, ens trobareu a la Masia de Can Feliu des de les 19:30h en endavant. Allà us esperem, perquè ens feu present les vostres opinions, peticions i les vostres necessitats envers el municipi. Estarem a la vostre disposició també a través del correu electrònic, facebook o del nostre blog (les adreces corresponents les trobareu al final d’aquest escrit). 

Encarem una nova legislatura amb ganes, força i il·lusió. Molt bona tardor a tothom!