Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VOLEM UN POBLE EN CONDICIONS

Sant Quirze necessita una bona repassada. Cada dia acumulem més i més problemes en els seus carrers, que han de ser reparats pel bon funcionament i la integritat dels seus habitants. 

 
Sia passejant o conduint troben molts desperfectes que ens criden l'atenció, que veiem un dia, un altre també sense solucionar. 

 
No és el primer cop que escoltem, que algun veí o veïna ha caigut quan les voreres de Mas Duran estan mullades o bé humides. No oblidem que es tracta d'una zona amb molt trànsit vianant, on hi ha una bona presència comercial. Més d'un o d'una ha acabat a l'hospital amb algun ós trencat 

 
Si anem en cotxe, passarem un cop i un altre, per la mateixa foradada, sentirem el cop a les cervicals i l'esquena, i en el cotxe també es ressentirà l'amortiment, la direcció o els frens, perquè hi ha alguns que és impossible esquivar. Per tots aquells que es mouen en bicis o bé en motos, a més a més, són molt perillosos doncs són causants d'accidents. 

 
Si passegem per les voreres del poble, en trobarem d'aixecades, amb l'enrajolat trencat, sense rajoles, sense acabar, amb herbes que creixen pel mig d'elles o en grans forats on abans hi havia un arbre. D'aquesta manera és molt complicant caminar, però encara més per les persones grans o amb mobilitat reduïda. 

 
És necessari posar-hi ja remei a tots aquests problemes. El poble s'ha de cuidar i mantenir per tots i totes. Des de Ciutadans Sant Quirze seguirem denunciant aquesta situació. Treballem per millorar el nostre poble. Tanmateix, restem a la vostra disposició per si voleu denunciar més problemes sense solucionar.