Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DIVERSITAT CULTURAL

Quan mirem l’Agenda Cultural de Sant Quirze, hi ha quelcom que ens queda molt i molt clar. Parlem de la manca de diversitat cultural. 

La nostra primera mirada, ens porta a veure que la llengua utilitzada en quasi totes les activitats és la catalana. Què passa amb la castellana llengua cooficial a Catalunya? Doncs ben bé no sabem, però no està gaire present a l’agenda. 

Trobem a faltar més activitats pel jovent. En tenim i molt, però ells han de marxar del poble per poder gaudir. Estem parlant d’aquells nois i noies que tenen entre 12, 13 fins a 16 ó 17 anys. Ens hem oblidat d’ells. Ja sigui duran els caps de setmana o bé en fetes senyalades no tenen activitats que puguin realitza al poble, ni gaires locals on poder-ho fer. 

És necessari donar vida al poble. Que des del més petits als més grans gaudeixin d’activitats. S’ha d’animar la vida cultural durant els caps de setmana, que són els moments que quasi tots tenim possibilitats de dedicar temps a fer coses amb la família i els amics. 

Ciutadans Sant Quirze, proposa animar la vida cultural, per que tots i totes puguem gaudir del nostre poble amb bones i diverses activitats.