Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UN ANY PEL CANVI

Ja ha començat el 2019. Un any que com tots ve ben ple d’il·lusions, esperances, i desitjos.  

Serà també any electoral, amb tot el que això comporta.  Veurem com aquells projectes que no s’han acabat, o que ni tan sols han començat, es prioritzen i es volem acabar ràpidament. S’intentarà complir amb aquelles promeses electorals fetes ja fa 4 anys, i que encara no són una realitat. 

Totes les formacions polítiques, sortiran al carrer a explicar els seus posicionaments.  Cadascú parlarà del que espera i vol. Des de Ciutadans Sant Quirze, volem centrar aquestes qüestions en el dia a dia del poble i apostar pel canvi. Volem construir un poble de tots i per tots, on imperi el respecte i la convivència cívica, un poble sense pintades, net, a on qualsevol sigui quina sigui la seva ideologia, els seus pensaments, les seves opcions personals, estigui representat identificat i secundat per les institucions. 

A Ciutadans Sant Quirze, com hem anat fent aquests 4 anys, ens podreu trobar a les taules informatives, que seguirem posant tant el Parc de les Morisques com a les Fonts, esperant les vostres aportacions i valoracions. Tanmateix seguirem assistint a les diferents Meses  que se celebren de manera regular al poble, per poder constatar en cada una d’elles, les inquietuds i els problemes dels diferents sectors. Els nostres regidors actuals, seguiran treballant  dia rere dia pel bon funcionament de la ciutadania i seguiran portant al Ple les iniciatives i esmenes necessàries per millora la qualitat de vida de Sant Quirze i els seus habitants. 

I no podem acabar aquest escrit, sense dir-vos a tots els veïns i veïnes: 

Ciutadans Sant Quirze us desitja un Feliç Any Nou!! 

Ciudadanos Sant Quirze os desea un ¡Feliz Año Nuevo!!