Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans agraeix la confiança dels seus electors

David Sánchez, que ha estat l’alcaldable de la formació taronja a Sant Quirze del Vallès, agraeix la confiança dels votants a Ciutadans.

 

Sant Quirze, divendres 31 de maig del 2019.  David Sánchez, cap de llista de la candidatura de Ciutadans (Cs) ha manifestat que “des de l’equip de Ciutadans Sant Quirze, volem agrair als votants la confiança que han dipositat en nosaltres per ser els seus representants al Ple Municipal”.

La candidatura de la formació lliberal ha aconseguit 2 regidors a les passades eleccions, celebrades el diumenge 26 de Maig, revalidant la seva presencia al Ple d’aquest municipi. El Grup Municipal el formarà David Sánchez i Esther Martínez que s’estrena com a regidora.

Tanmateix David Sánchez ha expressat “el compromís de seguir treballant per l’interès i les necessitats dels veïns i veïnes del poble, amb la intenció de millorar la qualitat de vida dels seus habitants”. I com s’ha fet durant aquests 4 anys, “estarem sempre a disposició dels veïns per tal de donar veu a les seves demandes a les institucions del poble”.