Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GRÀCIES!!! ¡¡¡¡GRACIAS!!!!

No podem començar aquest escrit més que amb un GRÀCIES!!!.  

Gràcies a tots els santquirzencs/ques que han confiat novament amb l‘equip de Ciutadans a Sant Quirze, que amb els seus vots han confiat novament en Ciutadans amb l’elecció de dos regidors: David Sánchez i Esther Martínez. 

Comencem un nou mandat amb la mateixa il·lusió i empenta que fa 4 anys quan Ciutadans va entrar per primera vegada al Ple Municipal representat per David Sánchez i Luis Villa. Seguirem endavant, defensant un poble respectuós amb tothom, defensarem totes i cadascuna  de les millores que són necessàries: millors equipaments esportius, arrengaments dels carrers, millora dels serveis de neteges,  més diversitat en l’oferta cultural, millor atenció sanitària, més seguretat, potenciarem el comerç de proximitat així com els autònoms i empreses de Sant Quirze. 

Continuarem presentant mocions al Ple Municipal i si s’escau també al Grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya.  Volem millorar la qualitat de vida al poble, fent d’ell un lloc on viure, gaudir i créixer amb unes condicions òptimes, centrant la nostra activitat en les necessitats dels veïns i veïnes i no només en qüestions polítiques i partidistes. 

Tanmateix  convidem a tots els veïns i veïnes de Sant Quirze, a posar-se en contacte amb nosaltres, fent-nos partícips d’allò que considerin a través de  Twitter, correu electrònic o Facebook (adreces que trobareu al final d’aquest escrit) o personalment  ens podreu trobar el tercer dijous de cada mes a la Masia de Can Feliu de 19:30h a 21:00h.

Volem fer menció en aquest primer article d’un nou mandat al  fins ara regidor Luis Villa amb unes paraules d’agraïment. 

Luis, gràcies a la  teva dedicació, al teu esforç i a la teva tasca has consolidat aquest Grup Municipal i l’Agrupació Local de Ciutadans. GRÀCIES!!!.

Web:www.ciudadanos-cs.org

Correu: sant.quirze@ciudadanos-cs.org

Facebook:Ciutadans Sant Quirze del Vallès

Twitter: @Cs_santquirze