Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UN NOU MANDAT JA ESTÀ EN MARXA

Un nou mandat ja està en marxa. El passat dia 5 de juliol es va aprovar el Cartipàs del nou equip de Govern. S’han introduït canvis des de la passada legislatura. 

Des de Ciutadans, observem aquest nou Cartipàs amb respecte i suposem que els canvis s’han fet per assegurar un bon govern a Sant Quirze. Nosaltres, des de l’oposició, seguirem de manera acurada l’actuació de l’equip de Govern, com hem fet fins ara.  Estarem per donar suport a tot el  que suposi un benefici per al poble i  ens trobaran per cercar millores.

 

És per nosaltres una de les principals prioritats fer que les institucions públiques representin a totes i tots,  fugint dels interessos partidistes. És per això que demanem formalment al nou govern municipal que respecti la forma de sentir de tothom. Les institucions han d’estar al servei de tota la ciutadania i no que aquestes estiguin al servei ni d’idees ni de partits.

 

Ciutadans Sant Quirze sempre ha defensat i defensarà l’Estat de Dret. Perquè una societat pugui avançar i viure en llibertat és necessari el respecte per les seves lleis.  Tots som iguals envers la llei i el compliment de la mateixa ens equipara a tots. Estarem sempre enfront dels que per aconseguir les seves fites no respectin la llei. 

Si ells ho tornen a fer, nosaltres ho tornarem a parar, continuarem sent la veu del constitucionalisme. Continuarem sent la teva veu! 

 

HO TORNAREM

 

A FRENAR

 

 

 

Una vegada més, us emplacem a donar-nos a conèixer les vostres inquietuds, ja sigui per e-mail, Facebook o Twitter (adreces que trobareu al final d’aquest escrit), o si voleu podeu assistir a les reunions de l’Agrupació que es celebren mensualment a la Masia Can Feliu.

 

Web:www.ciudadanos-cs.org

Correu: sant.quirze@ciudadanos-cs.org

Facebook:Ciutadans Sant Quirze del Vallès

Twitter: @Cs_santquirze