Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ESPORTS PER TOT I TOTES A SANT QUIRZE . LA NOVES INSTAL·LACIONS DEL LIVING

Ja fa uns dies enrere,  l’actual equip de Govern a Sant Quirze ens detallava quins eren els plans de futur per les instal·lacions esportives de Sant Quirze. En resum, millorar l’existent  poliesportiu , arranjant els problemes, crear noves edificacions i estructures  per  intentar donar cabuda a totes les modalitats i equips d’esport del poble.

Ens congratulem per aquestes mesures adoptades pel Govern municipal  ja que estem d’acord que necessitem millorar i créixer en aquest aspecte.  Tots som conscients de les dificultats  que pateixen ara per ara els diferents equips de diverses modalitats, ja que es veuen avocats a compatir instal·lacions en els seus entrenaments i la complicació que suposa quadra calendaris per les competicions de cadascun ells. 

Així doncs  una de les mesures per poder donar sortida als problemes actuals és la remodelació i tancament de la pista de basquet existents a la zona del líving. És, sense cap dubte, una bona solució per tota la població de Sant Quirze que practica l’esport dins d’un equip, però  no per aquells joves, pares mares i fills,  grups d’amics i d’altres que utilitzen aquesta pista oberta a tots per reunir-se i practicar esport lliurament, en família  o entre amics. És Sant Quirze un poble amb espais a l’aire lliure  i és necessari donar solucions a tots aquells que no podran gaudir d’aquest espai.

Des de Ciutadans Sant Quirze instem a l’actual equip de Govern a buscar un nou emplaçament per poder restituir aquesta pista de basquet  per tothom que vulguin seguir jugant i gaudint , augmentar  el nombre d’espais i l’arranjament dels espais dedicats a l’esport que estan malmesos , com les pistes de skate.