Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIUTADANS SANT QUIRZE ESCOLTA ALS VEINS DE LES FONTS

Al passat Ple de desembre es va manifestar el desig de l’actual equip de govern de que el barri de Les Fonts passi a pertànyer al municipi de Terrassa. 

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras va informar sobre la necessitat que manifesten els veïns per fer aquest canvi, i va ser en aquest punt a on es van produir les manifestacions públiques d’alguns veïns que indicaven el contrari. 

Tothom coneix les particularitats del barri de Les Fonts i sempre han sigut escoltades i defensades pel grup municipal de Ciutadans, però davant d’un pas com aquest d’importància cabdal no podem deixar de manifestar la nostra preocupació i la voluntat d’escoltar als veïns de Les Fonts de la manera més participativa possible i amb elements objectius de cara a una possible elecció. 

No creiem que l’actuació de l’equip de govern hagi estat basada en la transparència (pacte exclusiu amb l’alcalde de Terrassa) i amb la participació veïnal. 

Els propers dies es mantindran reunions amb els veïns i participarem a totes les reunions que es convoquin per defensar els interessos i neutralitat dels veïns de Les Fonts. 

Per aquest motiu, demanem a l’Alcaldessa que paralitzi totes les accions que encaminin a l’annexió de Les Fonts a Terrassa sense la participació prèvia dels veïns tal i com vam fer al Ple de desembre.