Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL BARRI DE LES FONTS.

De nou, en el Ple de Gener el Barri de les Fonts i la possible segregació per formar part de Terrassa va estar present. Desenes de veïns varen vindre a sol·licitar explicacions a la L’Alcaldessa.  

Els veïns van expressar la seva disconformitat davant de la manca de participació i exigeixen paralitzar les accions que s’estan duent a terme i en qualsevol cas que esdevingui en un consulta que suposi un veí un vot. Des de Ciutadans Sant Quirze no podem recolzem la seva postura. La casa no és pot començar a construir mai pel terrat. Abans d’engegar tot un procés que comporta reunions de tècnics, secretaris municipals,  batlles i més participants alguns sense determinat dels dos municipis cal escoltar l’opinió dels veïns i veïnes. Nosaltres ho considerem imprescindible i hem demanat al Ple de desembre i al Ple de gener a l’Alcaldessa la retirada de les seves propostes i fer un procediment participatiu, constructiu i consensuat. El més important es saber des del principi quina és l’opinió de tots.  No s’han de perdre recursos, diners i temps si finalment no és el que volen els afectats.  

ELS VEÏNS DE LES FONTS SÓN ELS QUE HAN DE DECIDIR EL SEU FUTUR.  

Seguirem treballant per totes les santquirzentenques i tots els santquirzetencs. Us animem a contactar amb nosaltres a través de les diferents vies que trobareu al final d’aquest escrit.