Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TORNAREM A COMENÇAR

Un mes més és el moment d’escriure un article per l’informem de l’Ajuntament. No és fàcil posar en paraules tot el que voldríem dir. Estem vivint, segur, el moment més difícil de la nostra existència. Ni en els nostres pitjors malsons haurien imaginat aquesta situació. Tots ens quedem esgarrifats amb les xifres, amb les estadístiques que ens deixa  la pandèmia.

No és fàcil el que ens ha tocat viure, però en aquest temps tant complicat també veiem el que som capaços de fer tots junts, tots enfocats en un objectiu “volem guanyar al COVID-19”.

És un orgull pertànyer al nostre poble ple de gent disposada a ajudar. Des dels veïns i veïnes que estan fent mascaretes, aquells que estan pendents dels més desfavorits, els voluntaris que fan la compra per la gent gran o amb problemes de mobilitat, i totes/tots els que cada dia posen el seu granet de sorra dins de les seves possibilitats per donar un cop de mà. Des de Cs Sant Quirze us donem les gràcies pel vostre esforç, per les ganes i el compromís que porteu amb aquesta situació. Tampoc podem oblidar-nos de totes/tots els funcionaris públics que cada dia, alguns des de casa teletreballant i altres al carrer a peu de canó, com la Policia Municipal, els Mossos i FFSE, els treballadors al seu lloc de treball que seguiu endavant. Feu la nostra vida més fàcil GRÀCIES!!

Tota l’Agrupació de Ciutadans Sant Quirze,  volem donar el nostre suport i les nostres condolences a totes les famílies que han perdut a éssers estimats durant aquests dies. DEP

Està clar que res tornarà a esser com era abans i una bona sortida d’aquesta crisi depèn de la bona gestió que fem ara, però estem segurs que tots junts podrem superar la situació i tornarem a gaudir de la companyia mútua i del nostre poble.