Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIUTADANS PRESENTARÀ UNA MOCIÓ DEMANANT QUE EL GOVERN CENTRAL NO INTERVINGUI ELS ESTALVIS DELS AJUNTAMENTS

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès presentarà al proper Ple una moció demanant que el Govern central no pugui apropiar-se dels romanents i superàvits de les entitats municipals. No fora just que els ajuntaments que han aconseguit estalviar i ara poden dedicar aquestes quantitats per ajudar als seus veïns a fer front a la greu crisi del Covid-19 siguin expropiats pel Govern central. 

 

Per altra banda, Cs demanarà a l’Equip de Govern de l’Ajuntament l’elaboració d’un Pla d’ajuts al Comerç de Sant Quirze, que s’ha vist greument afectat per l’Estat d’Alarma i el tancament de la seva activitat durant un llarg període. 

 

Finalment, Cs va donar suport a les mesures que l’equip de govern va proposar al Ple extraordinari que es va celebrar el 21 de maig per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia, amb l’objectiu d’atorgar per concurrència pública els ajuts a les famílies amb situació més vulnerable de Sant Quirze. 

 

Aquesta mesura va més enllà dels productes considerats bàsics i també cobreix altres necessitats, ja siguin béns o serveis que el comerç local de Sant Quirze ofereix a la ciutadana. 

 

El suport de Ciutadans permetrà donar cobertura a la necessitat bàsica de l’habitatge en regim de lloguer, ja sigui públic o no. 

 

El grup municipal de Ciutadans continuarà proposant i donant suport a aquelles mesures que serveixin per millorar la vida dels veïns.