Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIUTADANS DEMANA AL GOVERN MUNICIPAL DE SANT QUIRZE QUE ARRIBI A UN ACORD AMB ELS LLOGATERS DE L’APARCAMENT DE LA PLAÇA ANSELM CLAVÉ

El Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès demana al Govern municipal que arribi a un acord amb els llogaters de places en l'aparcament subterrani de la Plaça Anselm Clavé. Els contractes de pupil·latge existents, tot i que eren subscrits per l'anterior titular, no poden ser  rescindits per les braves, sinó, en tot cas, de la forma legalment prevista.

Ciutadans considera que el manteniment d'aquests contractes de pupil·latge no és incompatible amb altres usos de l'aparcament, destinant places per a promocionar el comerç del centre del nostre poble o a dipòsit municipal. Creiem que l'aparcament té prou capacitat per atendre totes aquestes opcions. A més, el manteniment de les places de pupil·latge suposarà uns ingressos per l'Ajuntament que ajudaran a fer front a les despeses que genera aquests aparcaments.

El Grup Municipal de Ciutadans demana al Govern municipal que actuï amb seny i es posi fi a la malaurada història que fins ara ha tingut aquest equipament, de forma que es converteixi per fi en una instal·lació útil pel nostre poble, en lloc de ser un niu de conflictes i despeses.