Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIUTADANS DE SANT QUIRZE VOTA EN CONTRA DELS PRESSUPOSTOS PER L’AUMENT DE LA PRESSIÓ FISCAL I FALTA DE REALISME

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès considera que el pressupost pel any 2021, que va ser aprovat al darrer Ple, és un pressupost continuista, fruit del increment de la pressió fiscal tal i com es va veure amb l’aprovació de les ordenances a on hi ha una pujada de l’IBI, i irreal en la previsió d’ingressos. Per això Ciutadans va votar en contra d’aquets pressupostos. 

 

Des del grup municipal de Ciutadans es va destacar l’advertència que es fa des de la Intervenció del Ajuntament pel que fa als ingressos per Plusvàlues, dient que poden no ser realistes i no complir-se les expectatives. Si els ingressos per Plusvàlues no es complissin, s’hauria de fer modificacions per equilibrar els pressupost. 

 

Ciutadans valora positivament l’augment de la plantilla de la Policia Local. Tot i així,  no deixaran de demanar més agents locals i més presència de mossos d’esquadra al nostre  municipi. 

 

Finalment, Ciutadans adverteix que aquest pressupost, donada la situació actual provocada per la pandèmia del COVID-19, pot ser un pressupost que necessiti d’innombrables modificacions i que aquestes, sempre que siguin pel bé de la ciutadania, comptaran amb el seu recolzament.