Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UN NADAL DIFERENT

Otro año termina, pero este no ha sido uno más. Nadie esperaba, ni podía imaginarse que una pandemia a nivel global nos colocará en la situación que hemos vivido.

 

És un any molt difícil, molt dur, tant en l'àmbit emocional com econòmicament parlant. Tots coneixem a persones que han estat o hi són en ERTO, altres estan a l'atur. També hem viscut moments molt complicats, confinats a casa esperant que en aquelles xifres que cada dia anunciaven, no estiguessin familiars, amics, coneguts o veïns, desitjant en tot moment que s'aturessin les dades, que tot millores.

 

Pero esta situación también nos ha enseñado otra cara más amable, más bonita. Grupos de jóvenes que se organizaban para atender y socorrer a los más débiles. Mujeres y hombres con ganas de colaborar y aportar. Empresarios que se han reinventado y han transformado sus negocios para ofrecernos los productos y servicios más necesarios en estos momentos difíciles. Un hotel convertido en hospital , una empresa gráfica que se redescubre haciendo mascarillas etc..

 

I com no recordar en aquest escrit, a tot el personal sanitari que dia a dia y sense descans han estat al peu del canó. També a tots els policies I FSE que han vetllat per nosaltres al carrer. Són molts els que a pesar de les circumstàncies han aconseguit que tota estiguem més tranquils i cuidats.

 

Este año se marcha y todos estamos esperanzados en que algún momento del próximo, con una vacuna ya efectiva, podamos olvidarnos de esta nueva normalidad y volver a la vida, esa sÍ, normal. Para ello será necesario hacer política útil, que más que nunca tenga en cuenta y ayuden tanto a los ciudadanos como a las empresas.

 

En aquest mes de desembre, les festes no seran com sempre les hem viscut. Venen diferents, però tot i això des de l'agrupació de Ciutadans Sant Quirze volem desitjar os un BON NADAL, que gaudiu d'aquestes dates tan assenyalades amb la família i els amics sempre respectant les restriccions i recomanacions de sanitat que ens ajudaran al fet que l'any vinent tot sia millor.