Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CS LAMENTA QUE LA MAJORIA DE PLE BLANQUEJI A PABLO HASEL, AUTOR D’AGRESSIONS I AMENACES DE MORT

Al Ple del mes de febrer de Sant Quirze del Vallè els grups Junts per Sant Quirze-ERC-AC, Junts per Catalunya i Sant Quirze En Comú van aprovar una moció blanquejant i defensant a Pablo Hasel. Només CS i PSC van votar en contra. Com és sabut, Hásel ha estat condemnat com autor d’agressions i per les seves cançons amb amenaces de mort i enaltiment del terrorisme.
 
La moció es va aprovar en un Ple a on al començament es va llegir un manifest per part de tots els regidors del Consistori donant suport al 8M per tal d’aconseguir una societat feminista i d’igualtat entre els gèneres. Curiosament, poca estona després els regidors de Junts per Sant Quirze, JuntsxCat i Sant Quirze en Comú, van tenir la incoherència de donar suport a un cantant que també és conegut per les manifestacions profundament ofensives i vexatòries cap a les dones. 
 
El regidor de Ciutadans David Sánchez va afirmar en el Ple que els polítics no poden recolzar a una persona que manifesta el menyspreu absolut als valors democràtics, socials i en contra de les dones. 
 
David Sánchez  va afegir que no es poden emparar en la llibertat d’expressió les accions d’una persona que embruta la convivència i que vol enfrontar a la societat amb paraules que inciten a la violència i a atemptar contra la vida dels altres pel fet de pensar diferent. 
 
Finalment, el regidor de CS va apel·lar al compromís de les persones que es dediquen a la política de condemnar sense cap tipus de pal·liatiu qualsevol conducta que s’allunyi dels valors democràtics i de convivència en una societat diversa, plural i dialogant dins del respecte mutu.