Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ELS VEÏNS DE SANT QUIRZE DIUEN PROU.

Si esteu a Sant Quirze els dijous a la tarda veureu passar, ja cap al vespre, un bon nombre de cotxes tots ells fent sonar la botzina. Són els veïns que expressen el seu malestar i diuen prou. Prou de robatoris, d'ocupacions i botellades que estem patint tots des d'abans de l'estiu passat. Ja el passat mes de Gener, en aquesta mateixa publicació, des de Cs Sant Quirze demanaven a l'actual equip de Govern una actuació més contundents i efectives en les botellades que cada vegada eren més freqüents en el nostre municipi, ja que era patent que els mediadors empleats per l'Ajuntament no estava solucionat el problema. No oblidem, que no és només una activitat molesta pels veïns, sinó que a causa de l'actual pandèmia és posar en risc la salut del veïnat.

 

Són també nombrosos els robatoris soferts a les diverses urbanitzacions. Llars goloses pels lladres a on és fàcil entrar i sortir pels diferents camins de les zones boscoses. Un altre cop més tornem a demanar més presència policial els carrers. S'ha de demanar a la Generalitat que posi més presencia de Mossos d'esquadra per arreglar d'una vegada per totes en la inseguretat que vivim.

 

Tots sabem que les ocupacions il·legals són un tema molt compromès. Per una part està el dret a un habitatge digne i per l'altre el dret de la propietat privada, però el que no és acceptable són els desperfectes que ocasionen tant a la propietat privada com a la pública, endollar l'electricitat a l'estesa pública, presa d'aigua pública en trencadisses de voreres ect... És necessari fer unes bones polítiques de benestar per donar solució aquest mal que cada dia es fa més endèmic a la nostra societat.

 

Per últim, durant aquest més se celebra Sant Jordi. Des de Ciutadans Sant Quirze us desitgem un bon dia que gaudiu, sempre repectant les mesures Covid vigent, d'una jornada tan festiva i enriquidora que s'ha convertit en el Dia Internacional del llibre. Demanem també a totes les entitats tant públiques com privades augmentar significativament el repositori de llibres de lectura fàcil, audiollibres i llibres escrits en brăile, per fer encara més universal i per tots i totes aquesta Diada.