Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans agraeix el recolzament dels veïns a les eleccions municipals

CIUTADANS ACONSEGUEIX DOS REGIDORS

 Ciutadans es va presentar a les eleccions municipals amb una candidatura de persones que han estat vinculades al projecte de Ciutadans des de la seva fundació i amb persones que s’han sumat novament amb molta dedicació i constància.

Ciutadans desprès dels resultats electorals estarà present per primera vegada a l’Ajuntament i això és motiu de gran satisfacció i a la vegada de gran responsabilitat. Aquesta responsabilitat s’exercirà des de l’oposició defensant els interessos del poble i les idees polítiques que representem.

Els resultats obtinguts per Ciutadans han permès entrar amb força al nou Ajuntament, amb dos regidors: David Sánchez i Luis Villa i ha permès afiançar el projecte del partit al poble.

La candidatura sent un profund agraïment pel suport obtingut pels veïns del municipi i que suposa el recolzament per les noves fites electorals de vital importància en un futur immediat.

Estem a disposició del nou equip de govern per tal d’arribar a acords que suposin major benestar als veïns, i desitgem encert a l’alcaldessa. L’animem a no conformar-se només amb una majoria consolidada sinó cercar la participació dels grups que estarem a l’oposició.

Tanmateix demanem que qui encapçala la màxima representació de l’Ajuntament, que és la representació de tots els veïns del poble, sigui lleial a les lleis, a les llengües, als símbols, i a les banderes com a senyal de respecte i elemental norma de convivència.

Sant Quirze del Vallès ha de reafirmar-se com a poble i ha de fer realitat diversos projectes comuns, aprenent del passat i canviant i millorant allò que sigui necessari.

 
Grup Municipal Ciutadans
David Sánchez i Mancebo – Luís Villa Carbó
 

Podeu dirigir-vos als regidors per correu electrònic: david.sanchez@santquirzevalles.cat; luis.villa@santquirzevalles.cat o a una bústia física que hi ha a la planta baixa de l’Ajuntament.