Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Sant Quirze i Iniciativa aposten per no respectar als veïns de Sant Quirze


Ciutadans denuncia que s’aprovi al Ple de l’Ajuntament per majoria amb els vots de Junts per Sant Quirze i Iniciativa una moció que suposarà substituir la senyera de la rotonda de l’estació i del Parc de les Morisques per una estelada, així com l’exposició d’una estelada a la façana de l’Ajuntament.

El portaveu de Ciutadans, David Sánchez va expressar que “aquesta manera de governar no respecta a tota la ciutadania, la menysprea i es confonen el sentiments amb el sectarisme”.

La bandera de Catalunya és la senyera i representa a tots els catalans. Les institucions han de fer prevaldre la convivència davant dels actes partidistes i propagandístics. Aquests fets dinamiten el respecte pels símbols comuns i no s’ajusten a la llei.

L’alcaldessa amb aquest fet lamentable contradiu les seves mateixes paraules pronunciades al debat d’investidura quan va afirmar que ella “seria l’alcaldessa de tots els santquirzetencs i santquirzetenques, tant si l’havien votat o no”.

Des de Ciutadans demanem al govern municipal que respecti a la ciutadania i centri els seus esforços i treball en un Sant Quirze millor allunyant-se d’accions sectàries i que no respecten els elements comuns.