Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans lamenta que JUNTS i INICIATIVA no compleixin les seves promeses a les ordenances fiscals 2016

Al Ple d’Octubre, l’equip de govern format per Junts per Sant Quirze i Iniciativa van presentar unes ordenances que fan evident la manca de participació de la ciutadania, promesa electoral explotada fins a l’extenuitat i amb l’incompliment en tant al calendari de pagament dels rebuts de tots els impostos amb el que s’anomena el “rebut únic”.

D’altre banda, l’equip de govern a obert la participació a la resta de grups municipals, però  ha estat incapaç de assumir de manera consensuada la decisió mes important, la baixada del IBI segons les mocions presentades per l’equip de govern i per  Ciutadans al ple del 31 de Juliol, i s’ha quedat a mig camí provocant el malestar de Ciutadans i posant de manifest la unidireccionalitat de la decisió d’aquest impost.

Rebutgem el fet de que no és puguin acollir a la nova modalitat de pagament de 10 rebuts mensuals, els  contribuents en els que l’IBI sigui inferior als 400 euros.

Esperem que l’equip de govern rectifiqui  i faciliti a les famílies que ho desitgin pugin fer el pagament en aquesta modalitat independentment de l’import de l’IBI com a dret universal.  Des del Grup Municipal de Ciutadans treballarem perquè no es penalitzi a les famílies i s’aconsegueixi la igualtat per tots els veïns.

Tot i així, malgrat no ser les nostres ordenances, valorem que l’equip de govern hagi tingut en comte algunes consideracions que han fet a les nostres propostes sobre aspectes que portàvem al programa electoral i que entenem que son positives pels veïns.

 

Ciutadans Sant Quirze del Vallès