Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2016: MOLTA FEINA I MOLTA EMPENTA

 

2016: MOLTA FEINA I MOLTA EMPENTA

Estem començant un any 2016 amb unes tasques per part del nostre grup municipal que ens il·lusiona. Volem aconseguir que part del nostre programa electoral sigui assumit pels partits que en aquest moment estan al equip de govern .

Si no feu mala cara... una cosa es discutir si Autonomia o Estat , que com defensa Ciutadans  repetidament no porta enlloc i un altre cosa és gestionar el dia a dia dels recursos que aportem  els veïns i veïnes del poble i que els politics decideixen a on van a parar .

Ens consten els problemes que té l’actual equip de govern per posar ordre a la gestió del dia a dia i reconeixem la gestió i treball dels treballadors de l’Ajuntament que  fa molt de temps que aporten les ganes i coneixements necessaris per que els veïns i veïnes  trobin les solucions que necessiten a cada àrea.

Sobre las darreres eleccions al Congrés dels Diputats , comentar que la pregunta que fan els veïns i veïnes  Que ha passat ?  Nosaltres ho tenim clar, les perspectives de vot que alguns mitjans  donaven eren errònies i s’han comprovat vistos els resultats, que confirmem el que nosaltres fa temps que volem transmetre i és que el nostre projecte l’ha validat la ciutadania i que continuarem defensant-lo ara dins de les institucions nacionals.

Per acabar desitjar a tots un molt bon any 2016,  que sigueu molt feliços i que  la salut i el benestar os acompanyi !