Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CENTREM EL TREBALL EN UN SANT QUIRZE MILOR!

 

L’equip de govern municipal format per Junts per Sant Quirze i Iniciativa provoquen en escreix als que no pensen com ells, a més de faltar el respecte i no respectar les lleis amb l’exhibició fixa i continuada de les banderes que no ens representen a tots.

Inunden el poble amb “estelades” en ubicacions públiques i que anul·len els més mínims drets de convivència cívica de les persones que viuen en una comunitat i no respecten les idees dels ciutadans que no veuen en aquesta exhibició un acte de democràcia sinó un acte d’aniquilament de la diversitat de sentiments i opinions que ha d’assegurar-se des dels poders públics i des dels que han de ser garants dels drets dels ciutadans.

El poble no necessita que els seus governants distreguin la seva acció política en fets que provoquen diferències i enfrontaments entre els seus veïns. Els que demanen els ciutadans del poble és que els polítics treballin per un poble més net, més segur, més ben comunicat, amb un comerç actiu, amb una oferta cultural atractiva i diversa, ... i que en consciència i en democràcia cadascú pensi el que cregui convenient sobre aspectes que s’escapen de l’esfera municipal.

Governem i fem oposició per cercar solucions als problemes i apostem per una política activa i resolutiva centrada en la defensa dels interessos dels ciutadans que necessiten uns politics compromesos que treballin per un interès comú: un Sant Quirze millor!

 

Grup Municipal de Ciutadans