Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans aposta per un poble plural, allunyat dels partidismes i que respecti les lleis i als seus veïns

Una vegada més lamentem el sectarisme d’un equip de govern, format per persones que no respecten les més mínimes garanties democràtiques com son la identitat plural i lliure dels seus veïns.

No negarem que hi ha sentiments contraris i enfrontats als nostres posicionaments identitaris al nostre municipi, però no es poden trepitjar els més elementals elements de convivència per fets coyuntarals que allunyen a les persones dels elements comuns que fomenten el respecte i l’educació.

Cal que es restableixin els signes identitaris de tots els catalans als edificis públics del nostre municipi, en cas contrari s’està insultant de manera flagrant a una part considerable de veins que volen viure en un marc d’estabilitat i de consens en un poble que garanteixi la convivència.

Instem a l’Alcaldessa que en virtut del seu compromís adquirit el dia de la seva investidura amb tota la ciutadania, on va declarar que respectaria a tots els veïns del poble, restableixi la bandera catalana a l’Ajuntament i altres indrets del poble i garanteixi que no es tornaran a produir fets que comportin una falta de respecte a una part considerable de la ciutadania.

Nosaltres, no ens cansarem de repetir que la convivència entre les diferents sensibilitats del poble ha de ser viscuda amb serenitat i amb compromís amb el que es creu, però no provocant situacions antidemocràtiques fruit del desgovern i de la manca de respecte envers a qui no pensa com tu.

 

Grup Municipal de Ciutadans