Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La deficient finalització d'una obra provoca la caiguda d'un veí al barranc

Ja fa mes d’un any, unes fortes ràfegues de vent varen malmetre les zones boscoses del nostre poble. En aquestes zones era necessari procedir a la neteja i desbrossament dels arbres. L’Ajuntament va procedir a la neteja pel bé de tota la població. Però, no  només amb aquesta acció hi havia prou, era també necessari refer  les zones on s’ha treballat.

 

Als voltants de l’escola Lola Anglada, de manera encertada, és va netejar i talar tots aquells arbres que estaven malmesos. Això, provocar el canvi de l’holografia del paisatge deixant zones perilloses per la seguretat del vianants.

 

Ciutadans denuncià a l’Ajuntament i a l’equip de govern en quan varen identificar el problema i els greus incidents que es podien donar. No ven tenir la resposta adequada. Fa uns 15 dies un avi, que anava a recollir als seus néts a l’escola, va caure pel barranc. Va ésser necessari la intervenció de la policia i els bombers per poder rescatar-lo,

Des de C’s Sant Quirze ens alegrem que aquest incident s’hagi resolt sense més complicacions, però tornem a demanar a l’equip de govern que de manera IMMEDIATA, es procedeixi a la instal·lació d’una barana de seguretat adequada.

Demanem al Equip de Govern que amb la salut i la seguretat del nostre poble no es pot jugar. Ja fa més d’un any des d’aquells dies de fortes ràfegues de vent. La lentitud i ineficàcia d’aquest govern ha provocat un accident innecessari.

Des de ara mateix i de manera immediata C’s demanen seguretat, com ja vam fer quan es va denunciar la situació.