Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Sant Quirze valora la jornada històrica del 9N

Oliveras, portaveu de Junts per Sant Quirze, va fer de voluntària

Junts per Sant Quirze mostra la seva alegria per la jornada del 9N, tant a nivell del nostre poble com arreu del país. El fet que a Sant Quirze la participació hagi superat la meitat del cens, segons dades del padró (51,43 % de participació, un total de 8.018 vots), així com els resultats, amb una aclaparadora victoria del Sí-Sí, que ha aconseguit 6.623 vots (el 82,6 % dels emesos), deixant la segona opció, el Sí-No (11,53  ) a més de 70 punts de distancia, fan palès que la opció de la independencia de Catalunya està ben arrelada en el nostre poble.

Durant la jornada diversos membres de Junts per Sant Quirze van participar com a voluntaris en les meses de votació. Entre ells cal destacar la presència de l’Elisabeth Oliveras que va dedicar tot el dia, ininterropudament a les tasques de vocal en una de les meses. L’Elisabeth, portaveu del grup municipal de Junts per Sant Quirze ha destacat ” la clara voluntat d’una majoria de veïns i veïnes per fer sentir la seva veu en favor de la construcció d’un nou país, més lliure i més just, assolint com abans millor la independència “. Tanmateix l’Elisabeth vol “agraïr al conjunt del veïnat del nostre poble que va fer possible amb el seu treball i dedicació, o bé amb la seva participació votant, l’exemple de radicalitat democràtica i civisme”.

Junts per Sant Quirze agraeix també la tasca de la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, la feina dels voluntaris i anima tothom a no defallir i seguir treballant per la independència de Catalunya.