Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupostos participatius: compromís vinculant

Ha arribat el moment de culminar el procés per a decidir el destí de 200.000 euros en inversions de cara al pressupost de l'any que ve. Fins el 3 d'octubre (inclòs) totes les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Quirze abans de l'1 de setembre passat, poden votar per triar entre les 41 propostes que han passar el tall dintre del procés de presentació de projectes. Des de Junts – ERC agraim al veïnat, a les empreses, entitats i comerços que aquests darrers mesos han presentat propostes - un total de 91 - la seva implicació i l'interès mostrat en participar en aquest projecte de poble.

Igualment fem una crida a tothom per informar-se i votar, ja sigui on line a través del web de l'Ajuntament (www.consultes.santquirzevalles.cat) o de manera presencial (a l'OAC a la plaça de la Vila, al Centre Cívic Torre Julià, al casal d'Avis, a la Biblioteca municipal i a la casa Vila Puig), per tal de fer la tria del projecte o projectes que han d'entrar al pressupost de l'any vinent. Els pressupostos es fan participatius: l'equip de govern municipal es va comprometre amb aquest camí i el seguirà. Ara, participant, votant, decidim una part de les inversions del 2017.

Com a punt clau del programa de Junts – ERC, aquesta és una iniciativa que s'emmarca dins una visió de poble diferent: un poble on les decisions es prenguin de forma transversal i participativa, on decidir el Sant Quirze que volem sigui cosa de tots els veïns i veïnes. Ara, participant, votant, culminem el procés i decidim una part de les inversions del 2017.