Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupost 2017: social i de progrés pel poble

El 29 de desembre, el Ple municipal aprovava inicialment el pressupost per l'any 2017. Un pressupost que inclou les 14 propostes seleccionades en el procés participatiu, parlat durant setmanes amb tots els grups municipals, i que al novembre va ser perfilat al veïnat en una sessió oberta a la Patronal emesa també en directe per internet.

Un pressupost fet amb criteris de realisme en base a previsions prudents, mentenint en xifres satisfactòries les càrregues financeres i els ratios d'endeutament.

Un pressupost en línia amb les prioritats del govern municipal, amb més recursos per afrontar les necessitats de les persones, on segueix sent clau l'àmbit educatiu, on la despesa destinada a Joventut augmenta en un 15% i l'àrea de Cultura un 13%. Destinant prop 1,7 milions d'euros a inversions en uns comptes que a banda dels projectes votats pel veïnat, recullen un pla d'inversions per eliminar barreres arquitectòniques, l'actuació a can Ponsic, el tram del camí verd per completar la connexió de amb la UAB o un nou enllumenat pel camp de futbol,

Tot, amb un 40% de recursos propis en un exercici on les despeses financeres baixen un 40% i els passius financers un 26%. Un pressupost, doncs, de progrés, per a seguir millorant Sant Quirze.

Feliç 2017 per a tothom!