Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resum del ple municipal del 27 de novembre

Un equip de govern cansat només porta 2 punts al ple

Nou canvi de cartipàs municipal arran de la segona dimissió d’un regidor de govern

L’equip de govern CiU-PSC-PP clourà el mandat amb 2 regidors que han abandonat el govern municipal i alhora han deixat l’acta de regidor. A l’inici de la lesgislatura, Jordi Vidal (UDC) va abandonar el consistori per clares desavinences amb l’alcaldessa Montserrat Mundi (CiU).

Enguany ha estat el torn de David Sánchez (PP), que va presentar el mes passat la seva renúncia i que ja ha presentat la seva nova aposta per un altre partit polític (C’s). Aquestes baixes han comportat en ambdós casos els respectius canvis al cartipàs municipal, donant entrada a nous regidors.

Aprovats els dos punts que CiU-PSC-PP han dut a ple

L’equip de govern ofereix mostres de cansament i manca d’idees, duent tan sols dos punts de ple, lluny dels set punts que va presentar tan el novembre de 2013 com el de 2012.

El primer punt, aprovat per unanimitat, va ser la proposta de conveni amb l’ajuntament de Terrassa per a millorar els serveis al barri de Les Fonts. Finalment, una modificació pressupostària per import de 6.000 € referent a informàtica, ha comptat amb l’abstenció de l’oposició.

S’aprova una de les dues mocions que presenta Junts per Sant Quirze

L'oposició, a iniciativa de Junts per Sant Quirze, ha presentat dues mocions consensuades. La primera, que ha comptat amb els vots contraris de CiU-PSC-PP feia referència al conflicte d’Israel amb Palestina, que demanava suport a la campanya Boicot, Sancions i Desinversions a Israel.

En canvi, la moció sobre la llicència esportiva espanyola única, sobre la qual CiU ha ofert llibertat de vot als seus regidors i regidores, ha comptat tan sols amb el vot contrari del PP, l’abstenció del PSC i d’un regidor de CiU, i el suport de la resta dels membres del consistori.

Grup municipal de Junts per Sant Quirze